The below is an off-site archive of all tweets posted by @mjtsai ever

October 15th, 2014

Must be running up against a limitation of my graphics card. Acorn is incredibly faster when VMware is not running.

via Tweetbot for Mac

Customer thought I was choosing not to offer a trial from my app’s Mac App Store page. Not his fault.

via Tweetbot for Mac

@rgriff The auto-discovery one you quoted works. The text links to "robservatory.com/?feed=rss2" which seems OK to me, but Fever didn't like it.

via Tweetbot for Mac in reply to rgriff

@rgriff Was wondering why I kept missing your posts. The "RSS Feed" link at the top of your site seems to be an invalid redirect.

via Tweetbot for Mac

@khanlou Thanks for writing it. I wish more people were talking about this stuff.

via Tweetbot for Mac in reply to khanlou

@milend @olebegemann Shame that flat pricing leads to it being harder to use. I wonder why CrashPlan doesn’t seem bothered.

via Tweetbot for Mac in reply to milend

@olebegemann Also, interesting points about the handling of moved files. Sounds like moving will always cause historical backups to be lost?

via Tweetbot for Mac in reply to olebegemann

@olebegemann Handling of external drives is bizarre. Do you think it’s all because they’re worried about being used as non-backup storage?

via Tweetbot for Mac in reply to olebegemann

@rosyna @command_tab I did have Reduce Motion enabled. Still do, but the blurring fixed itself and is now in color.

via Tweetbot for Mac in reply to rosyna

@nickheer That seems like a reasonable guess for the initial version, but I'm glad to hear that it's just a guess. I hope that you're wrong.

via Tweetbot for Mac in reply to nickheer

@nickheer Would you be willing to share your source for Apple dropping support for printed photo products? mjtsai.com/blog/2014/10/1…

via Tweetbot for Mac

@rosyna @command_tab I think it’s just a bug where it sometimes displays in pixelated black and white.

via Tweetbot for iΟS in reply to rosyna

@command_tab It looked like that for me for the first week or so then fixed itself.

via Tweetbot for iΟS in reply to command_tab